اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 1:34:55 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1158
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
حلقات البصل المقرمشة
الكوسا 2011 - طريقة عمل كوسا مقلية غير - الكوسا المقلية 2012
حساء البندورة
سلطه المكرونه
البعبوص التونسي
ملوخيه مصريه
كنافة القشطة بالجبنة
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
ايمانسية لحم بتلو
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
لحوم
الكمية تكفي:
3 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
30 دقيقة
المقادير:
0.5 ك لحمة بتلو
2 بصلة مقطه جوانح
2 ملعقة دقيق
4 ملاعق ديميجلاس باودر
1 ملعقة زغننه ثوم
3 ثمرات فلفل الوان احمريكا اخضريكا اصفريكا
زيت ذرة
التحضير:
يقطع اللحم البتلو شرائح رفيعه جداااااا
يقطع البصل جوانح رقيييقه
برضو يقطع الفلفل شرائح رفيييعه
يفرم الثوم جيداا
الطبخ:
نضع البصل على النار فى زيت ذرة وبعد ما يتشوح نضع الثوم
ثم اللحمة نشوحها كويس جدا الى ان يتغير لونها ثو نضع ملعقتين دقيق ونقلب كويس جدا
نخفف الدميجلاس بشوية ميه زغننين وننزل بيه على اللحمة
نضع رشة ملح وفلفل
وبعدين نشوح الفلفل الالوان ونغطى على الخليط عشن اللحمة تستوى مع الخليط
نغرف الايمانسيه فى طبق التقديم ونزينه بباقى فلفل الالوان فوق الوجه
ملاحظات:
اى اكلة فيها ديميجلاس يراعى تقليل الملح والفلفل او ممكن الاستغناء عنهم لأنهم موجودين اساسا فى الديميجلاس
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
لحوم
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)