اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/13/2008 4:08:49 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1016
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
الشكرلمة علي الطريقة العراقية
مثلثات الجبنة
جوما ميزو
الدجاج بصلصة الزيتون
الخبز بالزبيب
تعالى شوفى ازاى بوفر واكتبلنا انتى كمان ازاى تقدرى توفرى فى اى حاجه
عجينة بالدجاج والقشطة من الشيف أسامة السيد
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
لازانيا بصلصة البتسو
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
مكرونة
الكمية تكفي:
شخصين
وقت التحضير:
5 دقائق
وقت الطهي:
30 دقيقة
المقادير:
ثلاث او اربع طبقات لازانيا
ربع كيلو بطاطس مسلوقه
الصلصه:
ريحان كتير
2فص ثوم
نصف كوب صنوبر
ملعقه كبيره زبادى
من ربع الى نصف كوب زيت زيتون
جبن ريكوتا
ملح وفلفل
التحضير:
توضع جميع مكونات الصلصه فى الكبه ويخلطوا سويا
الطبخ:
توضع رقاقة لازانيا فى صنيه بايركس ويوضع فوقها الصلصه وملعقتى من البطاطس المهروسه
تكرر الطبقات بنفس الشكل ثلاث مرات ثم تغطى برقاقة لازانيا على الوجه وتدهن ببيضه مربوبه
تدخل الفرن 20 ق او حتى يحمر الوجه
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
مكرونة
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)